De PresentChild® Methode 

Een kostbaar gescbenk

Echte hulp als er iets mis met je kind is.

Het kind blijft uit de wind.

Geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Ouder en kind beide geholpen.

Korte behandelingsduur.

Liefdevolle, effectieve methode.

Duurzame resultaten.

Sinds 1994 bewijst het zich dagelijks!


Als ouders willen we dat onze kinderen gezond en gelukkig opgroeien. Niets is ons te gek om dit te verwezenlijken. Ons hart stroomt over van liefde voor ons kind.

Wanneer een kind alsmaar ‘lastig’ gedrag laat zien of soms zelfs een ziekte heeft, geen eetlust heeft, slecht slaapt, geen vriendjes heeft, angstig is, veel huilt, ongelukkig is, spiegelt ons kind iets dat onbewust in het leven van ons leven speelt. Ons kind fluistert ons als het ware boodschappen in die je mag leren begrijpen. .

Als u als ouder de boodschap wilt ontvangen zult u zich verwonderen en versteld staan over de nauwkeurigheid van het verhaal van uw kind. U zult tot de conclusie komen dat het overeenkomt met iets wat in uw leven speelt. Zo nauwkeurig dat u van binnen ‘weet’ dat het klopt. En als u als ouder handelt naar wat u weet, zult u zien hoe dit doorwerkt op uw kind. Kinderen spiegelen namelijk ook direct dat het goed gaat!

Met behulp van de Presentchild® methodiek kan ik u de boodschap van uw kind overbrengen.

Ik gun het u en uw kind van harte. Het is een methodiek om nooit meer te vergeten!

Bij de bladzijde met recensies kunt u lezen over een ervaring van een moeder met wie ik het kindertolktraject heb doorlopen.

Onderdeel uit de aanbeveling van mijn docent:
..."Ik ervaar je als iemand die heel bekwaam, respectvol en liefdevol is.",,,,