Praktisch en contact

Remedial teaching in de praktijk of op school (zorgarrangement)

Aanmelding kan telefonisch of per mail. De kosten voor een gesprek (oriĆ«nterend/intake/evaluatie) bedraagt 50 euro (exclusief BTW) en remedial teaching sessie bedraagt 55 euro (inclusief BTW). In dit bedrag is contacttijd en voorbereiding/ administratie inbegrepen.

In geval van een zorgarrangement (voor een individuele leerling) op een school wordt het tarief van 70 euro/ per uur (inclusief BTW) gehanteerd. 

Als de voorkeur uitgaat naar het werken met een groepje leerlingen is de grootte hiervan 3 tot 4 leerlingen. Het tarief is dan 40 euro per leerling/ per uur (inclusief BTW). 

Voor het uitwerken van gegevens en het opstellen van een begeleidingsplan wordt een bedrag berekend van 60 euro (exclusief BTW). 

Kindertolk- en kindercoachtraject

Een kindertolktraject bestaat uit vaste onderdelen te weten: intakegesprek, vertalen van het intakegesprek, terugkoppelgesprek en follow-up gesprek.
De kosten voor dit traject bedragen 300 euro (exclusief BTW).

Een kindercoachtraject bestaat uit een intakegesprek en 3 sessies.
De kosten voor dit traject bedragen 2oo euro (exclusief BTW).
Er is ook een mogelijkheid om de kindercoachsessies af te wisselen met r.t. sessies zodat naast de leerproblemen ook aandacht wordt besteed aan de sociale ontwikkeling van uw kind.

Cursussen 'Op weg naar....' en 'Snel leren = leuk leren'

De kosten voor de introductiecursus Op weg naar... (groep 7/8 en brugklas) bedraagt 95 euro (exclusief BTW). Deze cursus bestaat uit 3 lessen.
De kosten voor de cursus Snel leren = leuk leren (VMBO-TL tot en met gymnasium en voor studenten van zowel MBO, HBO als universiteit) bedraagt 279,95 (exclusief BTW) en het cursusboek. Deze cursus bestaat uit 6 lessen.
Bovenstaande prijzen (voor de laatste twee cursussen) zijn van toepassing bij 2 deelnemers of meer. Bij het uitvoeren van een cursus voor een individuele leerling komen de kosten op 50 euro per les en 40 euro materiaal, totaalbedrag 150/340 euro (exclusief BTW).


Afzeggen sessie, kilometerkosten, reistijdkosten en facturering

Sessies die korter dan 24 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. De sessies vinden plaats in de praktijk. 

Sessies van een zorgarrangement worden  - indien gewenst - uitgevoerd op school.
Als er sprake is van een school buiten Maassluis worden er (tot 25 kilometer v.v.) alleen kilometerkosten in rekening gebracht (19 cent per kilometer). Indien de afstand meer bedraagt dan 25 kilometer v.v wordt reistijd in rekening gebracht (inclusief kilometerkosten, 30 euro per uur).
De factuur wordt verstuurd per mail aan het einde van de maand. De betalingstermijn is 10 dagen na dagtekening/ verstuur-datum van de mail.
Overige informatie

Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers.
KvK nummer 67402429

BTW-identificatienummer NL001570755B58
Rekeningnummer NL42 KNAB 0256 5787 96.

Schubertlaan 424, 3144BK Maassluis.

Telefoon: 0623543935
RemedialTeachingKindercoachMaassluis@hotmail.com

Als u een mail wilt sturen, kunt u de link aanklikken linksboven ieder bladzijde van deze site. Kijk ook eens op Facebook door op het icoon onderaan iedere bladzijde te klikken.
http://www.remedialteachingkindercoachmaassluis.nl